Zăpada căzută în ultimele ore în zonele înalte a blocat 12 turişti pe muntele Semenic, DJ 582E. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa au reușit abia după ora 17.00 să deblocheze drumul și să permită plecarea în siguranță a celor 12 persoane aflate în trei autoturisme.

Din cauza vântului puternic, pe DN 58, în zona localităţii Prigor, a căzut un copac, îngreunând circulaţia pe un sens de mers, iar în localitatea Brădişoru de Jos au căzut câteva cabluri electrice.

Echipaje de pompieri militari au intervenit şi în comuna Zăvoi, unde căderile de precipitaţii au provocat inundaţii. Recomandăm cetăţenilor să ia măsuri pentru curăţarea şanţurilor şi rigolelor de scurgere care să faciliteze evacuarea normală a apelor pluviale pentru a evita sau limita pagubele care s-ar putea produce din cauza inundaţiilor.

La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin se monitorizează în continuare cursurile apelor din judeţ, fiind depăşite la acest moment cotele de atenţie pe râurile Rusca, Bistra şi Pogăniş.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.