AcasăSĂNĂTATEA TAA fost lansat ”Calculatorul Medicului” – aplicaţia prin care doctorii îşi pot...

A fost lansat ”Calculatorul Medicului” – aplicaţia prin care doctorii îşi pot calcula venitul obţinut din gărzi!

Medicii își vor putea calcula mai repede sumele pe care le vor obține din gărzi, odată cu lansarea „Calculatorul Medicului”, o aplicaţie care oferă doctorilor posibilitatea de a calcula venitul net din gărzi în prezent şi cât vor primi după 1 octombrie 2016.

Miniştrii Sãnătăţii şi Muncii au lansat „Calculatorul Medicului”, o aplicaţie care oferă doctorilor posibilitatea de a calcula venitul net din gărzi în prezent şi cât vor primi după 1 octombrie 2016. Aplicaţia poate fi găsită la adresawww.respectpentrumedici.ro. În funcţie de tipul unităţii sanitare, vechime, sporul de gardă în timpul săptâmânii, medicii pot calcula, prin intermediul aplicaţiei lansate joi, venitul net pentru o gardă în timpul săptămânii, între 1 august 2016 şi 1 octombrie 2016, şi apoi cât va crşte acesta după 1 octombrie 2016.

De asemenea, medicii pot vedea care este sporul de gardă din weekend şi sărbători legale, în perioada 1 august 2016 – 1 octombrie 2016 şi creşterea venitului obţinut din astfel de gărzi după 1 octombrie.

Guvernul României consideră respectul pentru personalul medical şi grija pentru pacienţi o prioritate a mandatului său. 2016 este anul adoptării mai multor măsuri în beneficiul medicilor, printre care şi deciziile de creştere a salariilor din sectorul sanitar şi de creştere a plăţii gărzilor efectuate de medici. Astfel, veniturile medicilor vor fi mai aproape de principiile acestei profesii, iar orice măsură în favoarea medicilor reprezintă un beneficiu direct şi pentru pacienţi. Pentru a demonstra că acest Executiv are fapte dincolo de vorbe, ne-am decis să arătăm cu cifre obiective amploarea acestei reforme”, este mesajul trasmis medicilor de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăşii şi Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc