Sindicatul “Muntele” și administrația Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au ajuns la un acord, miercuri, în ceea ce privește acordarea tichetelor de masă și asigurarea transportului gratuit al salariaților spre locurile de muncă.

Tichetele care nu au fost acordate pe luna septembrie vor fi discutate cu administrația, cel mai probabil, în luna decembrie, deși sindicaliștii sunt sceptici că acestea vor mai ajunge la beneficiari.

”Pentru luna octombrie, tichetele de masă vor fi acordate în două tranșe, jumătate până în data de 28 octombrie și restul până în 10 noiembrie. Pentru transport vom semna un act adițional. Nu putem spune că suntem foarte mulțumiți de negocieri. Am fi fost mulțumiți dacă s-ar fi respectat contractul colectiv de muncă, încă de la început. Dar este ceea ce s-a putut obține pentru deblocarea situației”, a declarat președintele executiv al Sindicatului ‘Muntele’, Darius Câmpeanu, citat de Agerpres.

În ceea ce privește transportul angajaților, sindicatul va negocia un act adițional prin care administrația va deconta costurile efectuate de salariați, în baza unor bareme legale și documente justificative.

Modificarea la contractul colectiv de muncă va fi valabilă până la momentul în care compania va finaliza procedura de licitație publică pentru desemnarea unui transportator care să presteze acest serviciu pentru CEH.

Sursa: Agerpres

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.