Cea de-a douăzecea ediție a expoziției de tehnică medicală, AR-MEDICA, va debuta joi, 7 noiembrie la Arad. Ajunsă în timp să fie cea mai mare expoziție de gen din țara noastră, ea reunește producători de tehnică medicală și îmbină latura comercială cu cea ştiinţifică prin intermediul manifestărilor conexe, precum simpozioane, congrese şi conferinţe. 

AR-MEDICA este organizată de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, în perioada 7-9 noiembrie, la Complexul Expoziţional – EXPO Arad, peste 5000 de persoane fiind așteptate să-i treacă pragul. Vor fi prezente peste 100 de companii din țară dar și de peste hotare, vizitatorii având posibilitatea de a cunoaște ultimele tehnologii din domeniul aparaturii medicale, a instrumentarului și materialelor specifice, a produselor farma sau a celor din medicina alternativă.

Organizatorii susțin că numărul expozanților este mai mare cu 20 de procente comparativ cu anul trecut, la ediția de acum existând și o premieră, prin secțiunea dedicată saloanelor beauty, aici fiind expuse ultimele noutăți în domeniul styling-ului.

Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea lua parte la prezentări şi demonstraţii, consultaţii gratuite şi evenimente precum: conferinţe, seminarii, workshopuri şi mese rotunde.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.