O companie elveţiană a deschis, în municipiul Arad, o fabrică de componente pentru elicoptere, iar producţia a început de câteva zile, potrivit primarului Gheorge Falcă investiţia de câteva milioane de euro urmând să fie inaugurată în scurt timp, informează Mediafax.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că o companie cu capital elveţian a deschis o fabrică de componente pentru elicoptere, în Zona Industrială Vest a municipiului, situată la ieşirea din oraş spre Nădlac. Potrivit edilului, investiţia este de câteva milioane de euro, iar producţia a început de câteva zile într-o hală de aproximativ 2.000 de metri pătraţi pe care investitorii au preluat-o gata construită şi au adaptat-o nevoilor.

Investitorii au cerut discreţie, să nu dăm numele companiei până la inaugurare, care va avea loc în scurt timp. Ei au venit la Arad în vară, după ce iniţial intenţionaseră să investească la Timişoara. Aici au găsit condiţii pentru a începe producţia imediat, aşa cum au dorit“, a mai spus Falcă.

Primarul nu a putut preciza ce fel de componente şi pentru ce elicoptere se produc la Arad, afirmând că informaţiile vor fi date publicităţii de către investitori în momentul inaugurării oficiale a fabricii.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.