“SymPhoenix” – Timișoara, un concept dezvoltat la începutul anilor ’90, se întoarce acasă, în preajma Crăciunului.  Formația Phoenix, alături de Momentum Orchestra și Corul Momentum readuc proiectul SymPhoenix la Timișoara, în 21 decembrie la Sala Constantin Jude. Concertul va începe la ora 20.

Spectacolul își propune evidențierea unei legături deosebit exprimată muzical între ethno-rock-ul care a transformat proiectul Phoenix în unicat, între muzica brută cu adânci rădăcini în folclorul arhaic românesc interpretată prin mijloace moderne, pe de o parte, și căldura muzicii clasice, pe de altă parte. Alături de formația Phoenix și de orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scenă invitații Adrian NaidinCristina Kiseleff și Tavi Colen.

Biletele se găsesc pe MyTicket.ro, în reteaua magazinelor Diverta, la Opera Română din Timișoara și – în ziua spectacolului – la sala Constantin Jude. Prețul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) și 50 lei (categoria 3).

Biletele din categoria 1 vor fi însoțite de un CD cadou din partea formației Phoenix !

afis

Amănunte pe:  www.formatiaphoenix.ro

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.