Familia Regală a României va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârșin, a anunțat pe blogul personal Principele Radu. Regele Mihai, Principesa Moştenitoare, Principele Radu, Principesa Elena şi Principele Nicolae vor primi colindători din toată țara.

Familia Regală a României va petrece sărbătorile de iarnă în stil pur românesc la Castelul de la Săvârşin.

 Anul acesta, Crăciunul la Săvârşin va fi sărbătorit într-un fel special. Majestatea Sa Regele, alături de Principesa Moştenitoare şi de mine, de Principesa Elena şi de Principele Nicolae, va primi colindători, grupuri de studenţi şi de elevi, coruri, delegaţii din întreaga ţară. Săvârşinul va deveni, pentru câteva zile, un loc simbolic al Crăciunului tradiţional românesc. Vă vom ţine la curent cu fiecare filă din programul de sărbători”, scrie Principele Radu pe blogul său.

Înainte însă de a veni la Arad să petreacă sărbătorile, Principele şi Principesa Moştenitoare vor lansa la Bucureşti volumul intitulat „Crăciunul regal”. Volumul cuprinde povestea celor aproape 150 de Crăciunuri petrecute de Naţiunea română alături de Coroană. „La Bucureşti, Sinaia, în exil sau la Săvârşin, Crăciunurile regale au reflectat, de fiecare dată, starea de spirit a întregii societăţi româneşti, precum şi tradiţiile, sufletul şi aspiraţiile românilor”, mai scrie Principele Radu. Volumul „Crăciunul regal” va fi lansat în Foaierul Ateneului Român miercuri, 11 decembrie, de la ora 17.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.