Sub egida Zilelor Bibliotecii Judeţene ,,Paul Iorgovici”, astăzi şi mâine, au loc o serie de manifestări şi activităţi care vor aduce în atenţia iubitorilor cărţii din judeţul Caraş-Severin această instituţie de cultură. 

În această dimineaţă, la Centrul de Plasament ,,Speranţa” din Reşiţa, elevii Colegiului Naţional ,,Mircea Eliade” şi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 2 au prezentat un program artistic, oferind totodată daruri pentru copiii din centru. Tot astăzi, începând cu ora 13.00, are loc şi lansarea de carte a lui Christian Bistriceanu, la biblioteca Colegiului ,,Mircea Eliade”, dar  şi recitalul de poezie şi muzică folk pe versurile lui Nichita Stănescu, găzduit de la ora 17.00, de Centrul de Carte ,,Banatica”.

Mâine, 12 decembrie, începând cu ora 10.00, la Centrul ,,Banatica”  vor veni  colindătorii de la Grădiniţa P.P. „Palatul Fermecat”, iar de la ora 12.00 elevii Colegiului Tehnic Reşiţa vor demonstra în cadrul unui atelier cum se face reciclare creativă. Zilele Bibliotecii „Paul Iorgovici” se încheie cu prezentarea unei expoziţii de icoane pe sticlă din colecţia Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş şi cu un concert de colinde susţinut de Grupul Coral „Strana Strămoşească”, al Parohiei „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cartierul Lunca Bârzavei. Evenimentul are loc, de la ora 17.00, la Secţia Germană a Bibliotecii Judeţene „Paul Iorgovici”.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.