Top-model și apoi afecerist în domeniul comerțului cu îmbrăcăminte, Dana Săvuică este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini. 

Dana Săvuică, recunoscută mai degrabă din reclamele languroase la lenjerie intimă și apoi pentru afacerile din domeniul comerțului cu produse de îmbrăcăminte,  este noul consilier pe probleme de comunicare al ministrului delegat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri şi Turism, Maria Grapini. Ea va ajuta echipa ministrului în demersurile de promovare a României peste hotare. Poate că are diplomația în sânge, tatăl Danei Săvuică, George Săvuică, fiind un fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

Dana Săvuică se alătură Nadiei Comăneci, Maiei Morgenstern, lui Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Țandarica, naistul Nicolae Voiculeț, Dumitru Prunariu și lui Dinu Săraru în echipa de personalități care o consiliază pe timișoreanca Maria Grapini. Se pare că Dana Săvuică s-a cunoscut cu Maria Grapini cu mai bine de zece ani în urmă, când a fost organizatorul unei prezentări de modă ce a avut loc la Teatrul Național București, unde Maria Grapini a lansat-o pe designerul Maria Lucia Hohan, care, în prezent, este recunoscută internațional.

În urmă cu aproape aproximativ zece ani, Dana Săvuică a fost organizatorul unei prezentări de modă ce a avut loc la TNB (Teatrul Național București), unde Maria Grapini a lansat-o pe designerul Maria Lucia Hohan, care, în prezent, este recunoscută internațional.
Alături de Dana Săvuică se mai află pe lista consilierilor Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Țandarica, naistul Nicolae Voiculeț, Dumitru Prunariu și Dinu Săraru.

Dana Săvuică provine dintr-o familie de diplomați, tatăl ei, George Săvuică, a fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

 

Sursa: yahoo.com

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.