După ce la finele anului trecut Bogdan Bradu a decis să părăsească muzica rock și se întoarcă la prima și ”marea” lui dragoste – opera, a venit acum și rândul lui Cristi Gram să spună adio trupei Phoenix. Despărțirea a fost făcută publică astăzi printr-un comunicat de presă al formației.

După despărțirea de cei doi, formația Phoenix  merge mai departe într-o componență  din care nu vor lipsi Dzidek Marcinkiewicz și Volker Vaessen, Ionuț Micu, Cristina Kiseleff, precum și alți muzicieni apreciați atât din România cât și din străinătate. Membrii trupei se arată convinși că Nicu Covaci are resursele pentru a realiza ceea ce, de fapt, l-a consacrat : muzica, și dorința de a rămâne indiferent la alte aspecte exterioare.

Incepând cu această săptămână pasărea Phoenix își va continua zborul fără Cristi Gram. Decizia sa de a colabora cu formația Pasărea Rock la inițiativa foștilor colegi îl face, din punctul de vedere al liderului Nicu Covaci, incompatibil cu formația Phoenix. De asemenea, Bogdan Bradu a decis la finalul anului trecut să părăsească muzica rock și se întoarcă la prima și ”marea” lui dragoste – opera. A fost un pas pe care l-a făcut într-un mod corect față de colegii de formație, fără a-i pune în dificultate printr-o eventuală surpriză neplăcută. Resursele sale sunt folosite la această oră integral pentru finalizarea unui proiect personal despre care credem (și sperăm !) și noi că îi va facilita această întoarcere și îi va asigura un loc printre muzicienii apreciați ai genului, pe care atât de mult îl merită !”, se arată în comunicatul de presă făcut public astăzi.

Membrii vechi și noi ai formației mai anunță că se află  în studio pentru a înregistra câteva materiale noi care vor fi prezentate în curând, toate informațiile despre acestea urmând a fi făcute publice prin intermediului blogului personal al lui Nicu Covaci la adresa nicucovaci.wordpress.com.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.