Directorul medical și cel economic ai Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș au fost destituiţi de primarul Marcel Vela după un control inopinat. Edilul s-a arătat extrem de nemulțumit de situația existentă în unitatea medicală.
Directorul medical, Horea Radu și cel economic, Maria Mălăescu, au fost demiși din funcții de către primarul Marcel Vela după un control fulger efectuat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Primarul s-a declarat extrem de nemulțumit de situația găsită în spital și i-a acuzat pe cei doi de lipsă de implicare. 

Am făcut zilele trecute o vizită la spital pentru a verifica stadiul lucrărilor la șantierul proiectului european prin care aducem tehnică medicală de ultimă generație. Proiectul decurge normal, dar am constatat câteva situații neplăcute pe secții, pe etaje, pe culoare, în casa scărilor, dar și în zona liftului. Sunt  profund dezamăgit  și am luat decizia de a revoca din funcție directorul medical și pe cel economic. Am numit un alt director medical în persoana chirurgului Nicolae Miculescu, iar pentru directorul economic, aflat în preavizul legal de 30 de zile, o să găsim o soluție de înlocuire. Vom găsi pe cel mai bun pentru acest post.”, a declarat Marcel Vela.

Edilul municipiului Caransebeș a spus că directorii destituiți sunt bine pregătiți în profesiile lor de bază, dar le lipsește implicarea și nu pun suflet în ceea ce fac.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.