Copilul în vârstă de 2 ani, dispărut de două zile din fața casei sale din Ocna de Fier, județul Caraș-Severin, a fost găsit înecat într-un puț al fostei mine de la Ocna de Fier, la o distanță de 2 kilometri depărtare de casă. 

Emanuel Beniamin Bobic, copilul în vârstă de de 2 ani care a dispărut sâmbătă după-amiază în jurul orei 16.00, din fața casei sale din comuna Ocna de Fier, județul Caras- Severin, a fost găsit înecat într-un puț al fostei mine din localitate. Locul exact unde a decedat micuțul se află la o distanță apreciabilă de casă, aproximativ doi kilometri. Cea care a găsit trupul băiețelului a fost o localnică și nu echipele de căutători. Femeia a luat apă pentru animale și atunci a observat trupul celui mic.

Polițiștii au fost anunțați imediat și s-au deplasat la fața locului, demarând totodată cercetările pentru a stabili cum a fost posibil ca băiatul să ajungă la o asemenea distanță. Investigatorii susțin că este luată în calcul orice variantă posibilă, inclusiv cea a răpirii și apoi abandonării minorului.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.