Misterul decesului minorului de doi ani din Caraş-Severin, dispărut din faţa casei şi apoi găsit decedat după două zile, se adânceşte. La autopsie nu a putut fi stabilită cauza morţii.

Cazul copilului de doi ani din Caraş-Severin, care a fost găsit mort după ce a dispărut de acasă, rămâne în continuare învăluit în mister. Părinții au fost audiați ore întregi, dar anchetatorii au fost nevoiţi să le dea drumul acasă,   întrucât, rezultatele autopsiei nu au putut stabili cu certitudine cauza morții. La efectuarea autopsiei,  medicii nu au găsit nicio urma de violență, iar varianta asfixierii cade şi ea. Ancheta a ajuns, deocamdată, într-un punct mort, aşa că astăzi poliţiştii vor relua audierile persoanelor care ar fi putut fi implicate în acest caz.

Anchetatorii trebuie să explice  cum un copil de doar doi ani a ajuns la o distanţă apreciabilă faţă de casă, pe un deal, fiind găsit abia după 48 de ore de la dispariţie în puţul unei mine părăsite de la Ocna de Fier. Mai mult, sunt necesare teste suplimentare pentru a stabili clar în ce fel şi-a găsit sfârşitul micuţul, toate variantele posibile rămânând în continuare în picioare.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.