7 echipe s-au întrecut pe 16 martie în Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal din Arad, iar la final echipa Dedeman Arad a câștigat competiția după ce a trecut cu scorul de 8-4 de Biercelona. Arădenii și-au asigurat prezența în Turneul Final de Vest, unde vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

Weekendul trecut Club Activ a devenit centrul fotbalistic al orașului Arad, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier. Acțiunea s-a desfășurat duminică, pe o ploaie puternică, dar asta nu i-a oprit pe participanți să facă spectacol pe teren. Zeci de goluri s-au înscris pe terenul de pe malul Mureșului, iar fanii au îndurat vremea nefavorabilă doar ca să-și susțină favoriții până la capăt!

Finala s-a jucat între Dedeman Arad și Biercelona, iar în cele din urmă băieții de la Dedeman Arad au ieșit învingători cu scorul de 8-4. Aceștia vor reprezenta orașul Arad în Turneul Final de Vest (Cluj, 17-18 mai), unde cele mai bune 16 echipe din această parte a țării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio.

Un amănunt interesant a venit din partea finaliștilor, care și-au denumit echipa după cele două mari iubiri: echipa FC Barcelona și berea!

“Cupa Prieteniei Bergenbier a fost o competiție organizată foarte bine, iar toți jucătorii s-au simțit excelent pe teren. Suntem bucuroși că am obținut calificarea la Cluj, iar echipamentele primite ne vin de minune! Ne vom antrena din greu pentru calificarea la Rio!”, au declarat fotbaliștii echipei Dedeman Arad.

Recompensa a fost pe măsură!

Toate echipele care au participat la Cupa Prieteniei Bergenbier au primit câte un bax de bere, ca să aibă ce povesti la berea de după meci! Câștigătorii au fost fost recompensați cu un set complet de echipament sportiv, iar finaliștii au primit tricouri de sport.

Componența echipei Dedeman Arad o puteți găsi aici: http://cupaprieteniei.ro/echipe/26944

Rezultatele tuturor meciurilor sunt disponibile aici: http://cupaprieteniei.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/arad

Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.