Chiar dacă numărul lor a scăzut de la an la an, stațiunea Băile Herculane este pregătită și în acest an pentru miile de adepți ai lui Gregorian Bivolaru care vin în Tabăra Spirituală Yoghină. Evenimentul are loc in perioada 29 aprilie – 10 mai 2015.

Greu încercată de criza economică, stațiunea cărășeană Băile Herculane profită la maximum de evenimente precum cel al taberei yoghine, moment în care acolo vin mii de turiști. La fel ca în anii trecuți, au fost inchiriate pentru activitațile specifice taberei mai multe obiective din oras, iar hotelierii au negociat preturi specifice cu cei care vin în tabără. Totuși, majoritatea participanților la tabără au ales să se cazeze în mici pensiuni sau chiar la cort, evitând hotelurile din cauza prețurilor considerate prea ridicate. De altfel, spre deosebire de alți ani, hotelierii din Herculane se plâng că au rămas cu camere neocupate, singurele zile în care camerele de hotel au fost complet ocupate fiind în zilele de 1 și 2 mai.

Adeptii lui Bivolaru nu au ascuns faptul ca la negocierile purtate cu administratorii de pensiuni si hoteluri au solicitat conditii decente in pretul de cazare, incercand sa profite din plin de faptul ca numarul turistilor este unul scazut in comparatie cu alte statiuni.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.