Miercuri, 6 mai 2015, orele 13,30, la Colegiul Național ”Traian Lalescu” din Reșița, va fi organizat Workshop-ul cu tema: ”Utilizarea metodelor digitale în predarea limbii engleze la clasă” din cadrul parteneriatului Okian – Pearson România și Casa Corpului Didactic Caraș-Severin.

Workshop-ul include pe parcursul zilei și o Expoziție de carte Longman/Pearson și se adresează profesorilor de Limba engleză din județul Caraș-Severin care, timp de 6 ore, vor participa la Cursul de perfecționare didactică în noile metode digitale și on-line susținut la Londra de Helen Salga și Nike Perkins, conform Proiectului POSDRU: ”Formarea continuă a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a limbii engleze și evaluarea la nivel european a competențelor lingvistice, ID 62665, implementat de Ministerul Educației Naționale.

Formator în cadrul Cursului de formare este prof. Simona LADAR, reprezentant Pearson România, care va disemina și  rezultatele obținute de profesorii de Limba engleză participanți la implementarea proiectului.

Acest Workshop, gândit ca atelier de lucru în DIDACTICA LIMBII ENGLEZE, este inclus în cadrul celei de-a XXIV-a ediții, din anul 2015, a Seminarului DIDACTICA INTERNAȚIONAL, organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, având ca temă impuls: Dezvoltarea și promovarea dimensiunii europene a educației prin curriculum-ul școlar”.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.