Inspectorul-şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat, vineri, că o anchetă este în curs de desfăşurare în cadrul instituţiei, iar o comisie de disciplină analizează cazul unei profesoare suspectată de colegi că ar avea o relaţie amoroasă cu un elev de-al său, după ce mai multe fotografii cu cei doi în ipostaze nepotrivite ar fi apărut pe o reţea de socializare.

Profesoara şi elevul său sunt de la Liceul “Traian Vuia” din oraşul Făget, judeţul Timiş.

“Facem anchetă în cazul de la Făget. S-a convocat o comisie de disciplină care cercetează faptele, care sunt deocamdată ipotetice. Comisia are timp 30 de zile să definitiveze cercetarea, apoi va veni la ISJ cu o rezoluţie în vederea aplicării eventualelor sancţiuni, dacă este cazul”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit sursei citate, cea mai dură sancţiune în astfel de cazuri poate ajunge la desfacerea contractului de muncă al dascălului, sancţiune care poate fi atacată apoi în instanţă.

Profesoara de la liceul din Făget, care este cercetată, are 24 de ani, iar elevul cu care ar avea o relaţie are 17 ani.

Conform unor surse din cadrul liceului, femeia ar fi spus conducerii şcolii că familia ei şi a tânărului cu care se presupune că se iubeşte, sunt prietene de mai multă vreme şi că ea şi băiatul au copilărit împreună.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.