Au trecut aproape 2 ani de la ultima întâlnire a trupei VUNK cu fanii săi din Oradea. 2 ani poate prea lungi, întrucât Oradea este unul din orașele favorite ale băieților.

Nu toată lumea știe că inginerul de sunet al formației este… orădean. Iar dacă inițial băieții s-au îndrăgostit de acest oraș privind-ul prin ochii colegului lor, cu fiecare concert avut aici s-au convins din ce în ce mai tare că toate poveștile spuse de acesta, despre căldura oamenilor, corectitudinea și suportul pe care și-l oferă reciproc, sunt într-adevăr reale.

Înconjurul lumii” este un proiect special, căci alături de membrii trupei, pe scena Casei de Cultura a Studenților vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Oradea reprezintă a 22-a oprire din acest turneu, considerat de public cel mai emoționant și neașteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK și-a dorit să realizeze cea mai mare colecție de visuri.

Pentru asta, ca și în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Concertul va începe la ora 19, iar in deschidere va cânta Alexandra Ușurelu

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.