Vreme în vestul țării va fi din ce în ce mai rece, în concordanță cu data din calendar.

Cea mai friguroasă noapte a acestei perioade va fi cea de marți, când temperatura se apropie de cea de îngheț. Vor fi aprox. 3 grade Celsius. Dar nici duminică, luni și miercuri noaptea termometrul nu va arăta mai mult de 6-7 grade Celsius, potrivit previziunilor. Asta înseamnă că toamna își intră în drepturi, hainele groase vor fi scoase din dulap.Acesta ar putea fi ultimul weekeend cu soare de care avem parte, deoarece de luni vremea incepe sa se raceasca. Va patrunde aer rece polar, care va determina scaderea temperaturilor in toate regiunile tarii.

Astăzi vremea va fi frumoasa si in continuare deosebit de calda pentru inceputul lunii octombrie. Dupa lasarea serii, un front atmosferic rece isi va face intrarea prin nord-vest, astfel, innorarile se vor accentua progresiv in vestul, centrul si nordul tarii, unde va incepe sa ploua, iar vantul se va intensifica.

Începând de mâine, vremea se va raci accentuat. Va patrunde aer rece polar, care va determina scaderea apreciabila a temperaturii aerului in toate regiunile. Astfel, se vor inregistra maxime intre 10-12 grade in nordul tarii si in depresiuni si cel mult 19-20 de grade in extremitatea de sud. Cerul va prezenta innorari in centrul, estul si sud-estul tarii, unde va ploua temporar, iar pe crestele muntilor va fi lapovita. in rest, razele soarelui se vor strecura printre nori si ploi razlete mai sunt posibile in primele ore ale zilei.
Marti, vremea va fi rece, mai ales dimineata, cand mercurul termometrelor vor indica unu-doua grade sub zero in depresiuni si cel mult 9-10 grade pe litoral. insa aspectul vremii se imbunatateste semnicativ – soarele se arata generos si doar prin regiunile estice va mai fi umbrit de cativa nori pasageri.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.