Compania MARIO DANCE ATELIER din Cluj Napoca va susține astăzi de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa spectacolul intitulat ”Dance Emotion”, un concept original care aduce un nou spirit creativ, scenografic şi coregrafic al celui ce reprezintă, cu mare succes, această companie, Mario Grosu.

18 dansatori profesionişti împreună cu Mario Grosu coregraful trupei, vor aduce în faţa reşiţenilor cele mai bune momente din spectacolele susţinute pe scena Teatrului Naţional din Cluj: Pasiune, Nichita & Tango, Do You Like it Hot şi din ultima premieră- decembrie 2014- Vissi D’Arte, spectacol ce poartă numele cunoscutei arii din opera Tosca de Giacomo Puccini.

[quote_box_center]Dansul, poate mai mult ca toate celelalte arte, este un drog. O minunată otravă. O dată ce te-ai contaminat, nu mai scapi. Îţi curge prin vine, îţi electrizează nervii, îţi ia gândurile. Eşti prins în întregime, din cap până-n picioare, din inima pănă-n creier, din instinctele cele mai joase până în înălţimile sufletului. Dansul, fiind arta mişcării, iar viaţa neputând fi în niciun fel imaginată fără mişcare, este, poate, arta care reprezintă cel mai bine viaţa însăşi. Arta dansului este, fără doar şi poate, cel mai strâns legată de meseria de a trăi. Iar arta vieţii, la rândul ei, de meşteşugul dansului”. Gigi Căciuleanu[/quote_box_center]

Evenimentul este organizat de METARSIS activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană şi marchează închiderea proiectului european Shall we dance? ( 2013- 2015 cu participanti din Spania, Belgia, Polonia, Romania) si a  ediţiei cu numarul XXXIII  7 ZILE, 7 ARTE.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.