Un bărbat de 49 de ani, angajat al firmei care construieşte tronsonul Deva-Ilia al Autostrăzii A1, a murit după ce a fost lovit de un trăsnet, în timpul unei vijelii care s-a produs, joi după-amiază, în judeţul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Bacău, angajat al firmei care construieşte segmentul de autostradă Deva-Ilia a murit, joi după-amiază, după ce a fost lovit de un trăsnet. “Echipajul SMURD a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor unui bărbat de 49 de ani lovit de un fulger. Din păcate, bărbatul era decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Colegii bărbatului le-au declarat inspectorilor ITM sosiţi la locul incidentului că nori negri au acoperit cerul şi a început să fulgere. Bărbatul a fost lovit de trăsnet în timp ce mergea să se adăpostescă, iar colegii săi au cerut ajutor la 112.

Un alt trăsnet a lovit la câteva sute de metri, într-o claie de fân care a fost mistuită de foc.

“Pompierii hunedoreni au mai intervenit în mai multe zone din judeţ pentru a îndepărta de pe carosabil mai multe crengi de copaci rupte din cauza vijeliei. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.