Timișorenii care iubesc tangoul argentinian vor avea parte de o lună întreagă dedicată acestui stil de dans, în cadrul celei de-a treia ediții a festivalului „Tango Cultura”.

Muzică, dans pasional, dar și expoziții și proiecții de film sunt toate reunite sub un singur nume: „Tango Cultura 2015”. Evenimentul  organizat dede Asociația Tango Timișoara are loc la Caffe Klapka, în perioada 2 – 31 iulie și a ajuns la cea de-a treia ediție.

[quote_box_center]Acest proiect este pretextul de întâlnire între diferitele forme de manifestare a ceea ce înseamnă tango-ul argentinian, care transformă arta dansului în formă de socializare. Prin Tango Cultura dorim să propunem publicului timișorean un program variat care să faciliteze cunoașterea acestei culturi, de aceea întâlnirile noastre vor aduce în prim plan filmul, pictura, și alte forme de exprimare ale tango-ului argentinian”, au transmis organizatorii „Tango Cultura”.[/quote_box_center]

Curioșii vor putea să participe la lecții și demonstrații de dans, la degustări de vin, expoziții, proiecții de film, dar și să afle detalii fascinante despre tango și fascinanta lume a dansului.

Program:

2 iulie, ora 19:30 – Vernisaj „Schițe de Tango” de Ion Peia / Degustare de vin

10 iulie, 24 iulie, 31 iulie, ora 20 – Lecție deschisă de Tango Argentinian / „5 minute cu Lalla” curiozități cu și despre Tango Argentinian

25 iulie, ora 21 – Proiecții de film

31 iulie, ora 20 – Lecție deschisă de Tangou Argentinian / „5 minute cu Lalla” curiozități cu și despre Tangou Argentinian / Seară dansantă la Cafenea.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.