Caravana PNDR 2020 debutează astăzi în județul Arad, aici urmând a fi organizate conferințe de promovare a măsurilor de investiții finanțate cu fonduri europene nerambursabile până în anul 2020. 

Printre localitățile din județ unde se va opri caravana se află Sagu, Covasint, Seleus si Socodor. In vederea promovarii Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala si inregistrarii de noi membri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va insoti Caravana PNDR 2020 in judetul Arad in zilele de 2 si 3 iulie 2015.

In cadrul conferintelor ce vor fi sustinute in cele doua zile, vor fi prezentate masurile de finantare disponibile prin PNDR 2020 si se vor vizita exemple de buna practica pentru investitii. Totodata, se creeaza oportunitatea unui dialog direct cu beneficiarii fondurilor europene si cu oficialitatile, pentru a intelege corect si concret mecanismul de accesare al fondurilor europene.

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 are alocata o finantare europeana in valoare de 8,12 milioane de euro, la care se adauga si o cofinantare din bugetul de stat de 1,34 miliarde de euro, fondul total de investitii ajungand astfel la circa 9,5 miliarde de euro.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.