Competiția Red Bull X-Alps a devenit mai neinteresantă, după ce hunedoreanul Toma Coconea a abandonat. Din păcate, cea de-a șaptea ediție Red Bull X-Alps s-a încheiat pentru atletul român, dupa ce acesta a suferit câteva contuzii în urma unei aterizări forțate.

“Toma Coconea a fost nevoit sa aterizeze fortat din cauza unor turbulente, ieri (11.07 – n.n.) dupa amiaza. In urma incidentului, Toma a acuzat dureri la cot si la piramida nazala. Acesta a fost transportat la spital, unde a suferit o interventie chirurgicala la cot. Situatia sa este stabila, iar operatia a fost incheiata cu succes si este in afara oricarui pericol. Toma este cunoscut pentru spiritul sau de luptator si determinare si speram sa se recupereze cat mai repede. Cu siguranta va reveni mai puternic si mai increzator”, a comunicat directorul concursului, Ulrich Grill, care a urmarit indeaproape evolutia lui Toma.

Toma COconea este o adevărată legendă a acestei curse unde este testată forța trupului și a minții umane. Coconea care a concurat in fiecare cursă, din 2003 pâna acum. Faimos pentru rezistenta sa in alergare, a strabatut in acest fel 981 de kilometri in 2011 – si tot a iesit pe locul secund. El detine recordul pentru cea mai lunga distanta parcursa pe jos: 115 km in 2013.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.