Companiile Petrom și MOL sunt cele două câștigătoare ale licitației pentru construirea benzinăriilor pe tronsoanele care compun autostrada Nădlac-Sibiu.

Cele două companii vor trebui să construiască până în primul trimestru al anului viitor, opt perechi de benzinării pe cei 360 de kilometri de autostradă de la Nădlac la Sibiu.

„Termenul de proiectare şi execuţie este de şase luni de la data primirii ordinului de începere. În funcţie de durata procedurii de achiziţie şi perioada contestaţiilor, parcările de scurtă durată şi spaţiile de servicii se vor putea finaliza la sfârşitul acestui an sau în primul trimestru al anului 2016“, susțin reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Licitaţia în vederea dotării cu benzinării a tronsoanelor de autostradă pe ruta Nădlac-Sibiu a avut loc în data de 15.05.2015, iar în urma evaluării ofertelor depuse au fost declarate câştigătoare cele depuse de OMV Petrom Marketing, divizia de retail a Petrom, şi de MOL România Petroluem Products, filiala locală a grupului petrolier ungar MOL.

Petrom este cea mai mare companie locală de profil, iar MOL România este al patrulea jucător din piaţa carburanţilor din țara noastră.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.