Rock, motoare și distracție maximă. Asta promit organizatorii ediției din acest an a Festivalului Motorock de la Pecica, din județul Arad.
pecicaDevenit deja tradiție, evenimentul ajuns la ediția a XI-a, aduce pentru iubitorii genului spectacole cu trupe din toată ţara, defilări ale motocicletelor pe cele mai importante străzi din oraş, dar și alte surprize. Între 17 și 19 iulie vor avea loc concerte cu trupe din ţară şi străinătate, printre formaţii numărându-se Black Diamond, NeverGreen, The Case, Sevi,  și Bronx.
În program sunt incluse şi „numere” de motocicletă, precum paradă și acrobaţii, dar și concursuri inedite precum cel de tăiat lemne. Potrivit cererii depuse de Asociaţia Sportivă West Motoreador, sâmbătă de la ora 13:00 se va pleca în turul Pecica – Arad – Pecica, iar la ora 14:00 publicul e aşteptat la o demonstraţie de acrobaţie pe motociclete, în faţa sediului Primăriei Oraşului Pecica.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Pecica, al Centrului Cultural Judeţean şi al mai multor sponsori din Pecica şi Arad.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.