Capitala Banatului, municipiul Timișoara, mai face un pas pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021, găzduind în perioada 23 iulie-2 august cea de-a XXII-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara)

Cea de-a XXII-a ediție a festivalului ISWinT (International Student Week in Timișoara) se anunță a fi cea mai reușită de până acum. Mai mulți participanți, mai multe zile, activități inedite care se adaugă celor deja consacrate, precum și workshop-uri pentru toate gusturile!

ISWinT_Afis[A3][Web][2015]Între 23 iulie și 2 august, Timișoara devine capitala multiculturalității. Studenți din toate colțurile lumii vor sosi în orașul de pe Bega pentru a avea parte de o experiență unică, de șansa de a interacționa în același timp cu tineri  aparținând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorința de a depăși prejudecățile legate de naționalitate, etnie sau religie.

Festivalul de acest gen cu cele mai multe ediții din Europa, ISWinT propune în acest an tema “Develop Yourself: Design the Future”. În cadrul workshop-urilor diversificate, studenții vor învăța că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu și vor fi încurajați să îl dezvolte, să își cultive abilitățile și pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în fața unui public sau de orice altceva.

Pe lângă activitățile dedicate exclusiv participanților la festival, ISWinT propune și o serie de evenimente la care publicul timișorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea și închiderea oficială, Conferința ISWinT, dar și Ziua Internațională. Punctul culminant al festivalului va fi parada oficială a participanților, atunci când străzile orașului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde, culorile oficiale, și de al lor entuziasm.

Așadar, urmează zece zile pline, în care Timișoara va fi scena pe care diversitatea, respectul reciproc  și dorința de cunoaștere vor dansa împreună. Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit, care demontează preconcepții și creează prietenii!

Mai multe pe: www.iswint.ro

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.