Mai mulţi ofiţeri, subofiţeri, agenţi de poliţie şi personal civil din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) participă, timp de trei săptămâni, la un curs de formare profesională în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Cursul este primul de acest fel desfăşurat la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al MAI din Orăştie, după ce instituţia a fost autorizată să execute pregătirea personalului MAI pentru ocupaţiile de „inspector” şi „specialist” în activitatea menţionată.

„Activităţile didactice vor fi susţinute de instructori de specialitate ai Serviciului Inspecţia Muncii din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi personal didactic al Centrului. Cursul se desfăşoară în vederea dobândirii nivelului mediu de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Durata acestuia este de 3 săptămâni în sistem cursuri de zi (cu frecvenţă), curriculumul acestuia fiind organizat pe module şi competenţe”, a declarat comisarul şef Marius Moş, din cadrul CFIC Orăştie.

La încheierea cursului de „specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă” participanţii vor susţine examene scrise, în urma promovării acestora ei urmând să primească certificate de absolvire.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.