Municipalitatea arădeană nu face compromisuri când e vorba despre distracție. Nu mai puțin de 14 zile orașul va fi scena unui maraton cultural dedicat Zilelor Aradului, evenimente pentru care municipalitatea v-a cheltui peste 800.000 de lei. Totul se întâmplă din 17 și până în 30 august, sub atenta organizare a Centrului Municipal de Cultură şi a Primăriei Arad.

Cheltuielile, susține Primăria, nu sunt deloc nejustificate, în contextul în care se dorește ca toți arădenii să știe că municipiul candidează pentru a fi desemnat Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Sub egida „Arad 2021”, Zilele Aradului vor avea de toate pentru toți. Sunt sute de evenimente, de la tradiţionalele evenimente dedicate acestei sărbători precum concertele de muzică populară în cartiere, concertul de la ştrand de muzică uşoară, târgul dedicat evenimentului, vernisaje, festivalul cătlanelor, expoziţii, titluri şi disctincţii, până la unele inedite, cum sunt proiecţiile de film în zona bazinelor de la ştrand, party-uri nocturne, spectacole de foc şi o serie de evenimente la fosta fabrică Teba.

Primarul Falcă, deja se și vede în pielea gazdei din Capitala Culturală, susținând că evenimentele din acest an sunt doar ”un exerciţiu de 14 zile, pentru a ne testa forţele”. Și Florin Didilescu, preşedintele Asociaţiei Arad Capitală Culturală Europeană 2021, s-a arătat entuziasmat că intenţiile urmărite de această asociaţie sunt acum primite sub umbrela Zilelor Aradului.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.