Foștii prezentatori ai celui mai urmărit show auto din lume, TopGear, difuzat de BBC, vor fi protagoniștii unei noi emisiuni cu tematică auto ce va fi difuzată în SUA și Marea Britanie de către televizinea online Amazon Prime.

Noul show auto va debuta în 2016, avându-i pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May în rolul principal. Noua emisiune,  al cărui nume nu a fost încă făcut public,  va fi realizată în calitate de producător executiv de un alt membru al fostei echipe Top Gear, Andy Wilman, vechi prieten al lui Clarkson și omul care este creditat cu ”inteligența” și marketingul care a adus imensul succes al Top Gear, emisiune a cărei audiență depășea la un moment dat 350 de milioane de telespectatori.

clarkson-tweetAnunțul făcut de către Amazon referitor la contractul semnat cu cei trei este unul destul de surprinzător, în condițiile în care existau negocieri și cu rețeaua concurentă, mult mai puternică, Netflix. De altfel, dincolo de necunoscuta privind numele noii emisiuni, la fel de misterioasă este și cifra scrisă pe contractul semnat cu cele trei staruri britanice. Tot ceea ce se știe este că Amazon și-a asigurat prestația celor trei pentru trei ani, filmarile pentru primul sezon urmând a debuta chiar în toamna acestui an.

”Mă simt de parcă aș fi urcat dintr-un bi-plan într-o navă cosmică” a declarat Clarkson într-un comunicat de presă. Richard Hammond, la rândul său a comentat pe net semnarea contractului cu Amazon, spunând: ”Amazon? O da! Deja am fost acolo și m-au mușcat niște furnici uriașe.” James May l-a completat și a declarat că ”am devenit parte a noii era a televiziunii digitale. Ironic, nu-i așa? ”

Amazon Prime este un serviciu de televiziune digitală, difuzat exclusiv online, în Statele Unite și Marea Britanie. Prețul abonamentului anual la acest serviciu este de 99 de dolari, însă fanii lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May nu trebuie să fie îngrijorați că nu-i vor putea vedea pe cei trei în noua serie, întrucât Amazon a anunțat deja că va acorda licențe de difuzare și altora, inclusiv televiziunilor din Europa.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.