După ce în utimele săptămâni activitatea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a fost criticată de mai toată mass-media, astăzi Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a demarat un control.

Verificările au fost inițiate de ministrul de resort, Iulian Matache și au ca scop cercetarea veridicității informațiilor apărute, în ultima perioadă, în mass-media cu privire la activitatea din CNADNR.

”Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv. Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor’, a precizat ministrul Transporturilor, Iulian Matache, într-un comunicat de presă.

Activitatea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a fost criticată recent în mass-media, după ce un director din cadrul acesteia a dezvăluit mai multe informații din interior, fiind apoi imediat concediat.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.