Eleva Liceului de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva, Ana Teodora Anuţoiu – clasa a VIII-a – a impresionat juriul şi publicul Festivalului naţional de folclor “Mamaia Copiilor” și a reușit să cîștige competiția cu o interpretare de excepţie a doinei  “Codrule cu frunza verde” din Ţinutul Pădurenilor.

TrofeuCasa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a găzduit în perioada 4-6 septembrie 2015, prima ediție a Festivalului naţional de folclor “Mamaia copiilor, competiţie muzicală la care au fost înscriși 66 de concurenți din toate județele țării. Festivalul a fost organizat pe patru categorii de vârstă, respectiv 4-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani şi 13-15 ani.

Trofeul festivalului a fost obținut de către Ana Teodora Anuţoiu, elevă în clasa a VIII-a a prestigiosului Liceu de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva. Ea a încântat juriul format din Elise Stan – realizator TV, preşedinte,  Ion Amititeloaie – interpret folclor, Daniela- Roxana Gibescu – reprezentant Electrecord, Mirela Pană – actriţă şi  Gheorghe Ungureanu -Director al Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa cu o interpretare extraordinară a doinei  “Codrule cu frunza verde” din Ţinutul Pădurenilor. Dincolo de prestația muzicală excelentă, eleva a reușit să scoată ropote de aplaude de la publicul prezent în sală pentru ținuta sa scenică, demonstrând maturitate și arătând munca multă depusă pentru a fi la înălțime la acest concurs.

DiplomaEleva din Deva a fost pregătită de către profesorul Ovidiu Ioan Demea, directorul adjunct al Liceului de Arte “Sigismund Toduţă” şi de către profesoara Bianca Iacoboni.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.