Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață în jurul orei 4:30 pe Drumul Național 1, între Sibiu și Sebeș, la intrare în Miercurea Sibiului. Două TIR-uri s-au tamponat, iar unul dintre şoferii implicaţi în accident a decedat, după ce a fost proiectat din cabină. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri timp de mai multe ore, spre disperarea şoferilor care circulau spre sau dinspre Bucureşti.

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe DN1 la intrare în Miercurea Sibiului, unde două TIR-uri au intrat în coliziune. Mastodonţii au blocat complet traficul, fiind nevoie de macarale de mare tonaj pentru a le urni din loc. Ore întregi nervii şoferilor au fost întinşi la maximum, accidentul producându-se nu foarte departe de porțiunea de autostradă recent închisă de autorităţi pentru reparaţii. Practic, şoferii nu au avut nici o rută ocolitoare, astfel că după ore bune de aşteptare coloana se întindea pe zeci de kilometri.

La ora 10.30 şoferii aflaţi în trafic scriau pe rețelele de socializare că nimeni nu se mişcă, însă autoritățile spun că de la ora 8.00 traficul a fost reluat pe un singur sens.

“În zonă s-au format coloane de autovehicule, ce se întind pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, potrivit centrului Info Trafic.

Sursa foto: oradesiubiu.ro

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.