Complexul Lotus Therm Spa&Luxury Resort – singurul complex balnear de 5 stele din România – a fost inaugurat astăzi la Băile Felix în județul Bihor. Suma investită de către cei cinci acţionari, SIF Transilvania Braşov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia Bucureşti şi SIF Moldova Bacău,  se ridică la aproape 30 de milioane de euro. 

lotus2Lotus Therm este compus din patru părţi: hotel, baza de tratament, zona de agrement care cuprinde aquaparkul Felixarium, şi parcarea cu 210 locuri. Complexul are o capacitate de 262 locuri de cazare, în 180 camere (79 camere single, 37 duble, 3 pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, 8 suite şi 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), plus 3 săli de conferinţe.

“Secretul acestei realizări este că s-au întâlnit un grup de oameni deştepţi, investitorii, cu un grup de oameni muncitori, aşa cum suntem cei de aici”, a declarat Florian Serac, managerul SC Turism Felix. 

Apartamentele sunt impresionante, luxul fiind normal pentru un hotel de 5 stele. Şi preţurile sunt însă pe măsură, astfel că cei care doresc să închirieze apartamentul V.I.P vor trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 1.100 de lei pe noapte. Pentru această sumă, se vor putea bucura de un spaţiu generos, dormitoare moderne, o terasă cu jacuzzi sub cerul liber, iar ca bonus primesc o privelişte extraordinară.

lotus3Cei dornici să se relaxeze la noul hotel, trebuie să ştie că până în 27 decembrie pot beneficia de oferte speciale. Astfel, vor plăti 293 de lei/zi pentru cinci zile de odihnă, în preţ fiind inclusă cazarea, micul dejun, cina, acces la Aquapark Felixarium, la sauna umedă, la sauna uscată şi la fântâna de gheaţă, plus sala de fitness din Centrul Nelumbo Med-SPA. Cei care optează pentru Pachet SPA de minim 5 zile vor plăti 520 lei pe zi pentru o cameră dublă, şi vor beneficia de cazare, mic dejun, cină, două proceduri SPA/zi, acces la aquapark, la sauna umedă, la cea uscată, la fântâna de gheaţă şi la sala de fintess.

Felixarium are 14 bazine interioare şi exterioare, cu apă termală şi apă normală recirculată. În toate aceste bazine se vor putea distra atât clienţii hotelului cât şi publicul larg. Aceştia vor avea la dispoziţie bazine cu bule, peşteri, cascade, tobogane,, toate într-un decor exotic cu plante exotice. Două treimi din zona de agrement este acoperită, iar o treime este în aer liber. Partea acoperită dispune de acoperişuri rabatabile, sub formă de semicerc care se strâng, astfel că pe perioada iernii sau toamna când e mai rece se pot închide. Aceasta va funcţiona atât iarna cât şi vara, în timp ce partea neacoperită va funcţiona doar pe perioada estivală.

Mai multe detalii găsiti pe pagina de internet

http://www.lotustherm.ro/ro/

sau pe Facebook

https://www.facebook.com/Lotus-Therm-Spa-Luxury-Resort-1604915153053439 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.