Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își invită, și în acest an, prietenii la Carnavalul Halloween, o sărbătoare pe care cei tineri au asimilat-o cu mare entuziasm și care a ajuns una dintre cele mai îndrăgite sărbători laice.

Anul acesta, la 30 octombrie, ora 1800, în incinta Bibliotecii Județene a cărei curte va fi străjuită de numeroși bostani-felinar, cum cere tradiția, se va desfășura un atractiv program recreativ de Halloween: se vor prezenta tradițiile și obiceiurile legate de această sărbătoare, vor avea loc două concursuri: „Cel mai înspăimântător costum” și „Dovleacul de groază”.

Imaginația, inspirația și fantezia concurenților vor avea libertate de manifestare, spre bucuria participanților, tineri și mai vârstnici. Costumele, inspirate din figurile supranaturale – monștri, schelete, vrăjitoare, vampiri – vor aduce un plus de farmec după-amiezii petrecute la Bibliotecă de Hallowen.

Seara de Halloween se va încheia în mod plăcut, cu o petrecere la care muzica și dansul vor fi la ele acasă, veselia și buna dispoziție fiind note dominante.

Prietenii bibliotecii de toate vârstele sunt așteptați cu brațele deschise la această frumoasă sărbătoare de sfârșit de toamnă.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.