Odată cel mai mare transportator român, grupul hunedorean Edy Spedition a ajuns în urmă cu trei ani ani în insolvență, imediat după moartea principalului acționar al companiei, Alin Popa. În urmă cu câteva zile, Grupul Lazăr, cu afaceri anuale de peste 90 milioane de euro şi controlat de omul de afaceri Ion Lazăr, a achiziţionat activele Edy Spedition la licitaţia organizată de administratorul judiciar al companiei. 

Grupul Lazăr, cu afaceri anuale de peste 90 mil. euro şi controlat de omul de afaceri Ion Lazăr, a achiziţionat activele Edy Spedition, evaluate la peste 8 milioane de euro, la licitaţia organizată de administratorul judiciar al companiei aflate în insolvenţă din toamna lui 2012.

„Am câştigat licitaţia activelor edy Spedition. Cumpărăm practic de la Rovigo, administratorul judiciar, camioanele şi imobilele. Din fericire pentru oameni, noi vom duce activele în continuare şi integrăm angajaţii lor în echipa noastră. În total au rămas 180 de oameni, care dacă vor să se angajeze la noi îi recrutăm“, a spus Ion Lazăr, cel care deţine şi controlează grupul Lazăr, cel mai mare transportator rutier român.

Prin achiziţia activelor de către grupul Lazăr se închide astfel episodul final din activitatea edy Spedition, compania care ajunsese la peste 1.000 de camioane şi devenise nu doar cel mai mare transportator român, ci şi unul dintre cei mai mari din Europa. Edy Spedition a intrat în insolvenţă în toamna anului 2012, la câteva luni de la decesul principalului acţionar şi fondator, Alin Popa.

Sursa: Ziarul Financiar

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.