O calatorie InterCulturala de o luna este provocarea pe care Asociatia ZURY o propune in luna Noiembrie tinerilor dornici de a pune bazele unei noi limbi si culturi in bagajul lor personal.

Asociatia ZURY aduce Un Noiembrie Intercultural! Ce inseamna acesta? In 4 saptamani vor fi trei cursuri de limba si cultură Spaniolă, Franceza si Italiana. Fiecare curs cuprinde 5 sesiuni de cate 2 ore. Cele 5 sesiuni sunt impartite in patru sesiuni a câte 8 ore intensive de limbă si cultură si o sesiune rezervata unui mic atelier gastronomic. Cursurile vor fi sustinute printr-un model educational non-formal, prin metode creative si interactive, la fínele carora fiecare participant va pleca cu un bagaj cultural si lingvistic de baza. Cei așteptați să ia parte sunt tinerii cu varste intre 15 si 35 de ani.

Un numar de 10 locuri este disponibil pentru fiecare curs. Participarea este gratuita, iar inscrierea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa office@zury.org care va contine numele participantului, numarul de telefon si numele cursului. Primul venit, primul servit. Termen limita: 01/11/2015 (cu posibilitate de prelungire pana la ocuparea locurilor disponibile). Ex: Popescu Maria / 0730.000.000 / Curs Noiembrie Spaniola

Reprezentanții Asociației ZURY atrag atenția ca cei care se înscriu să și participe la toate sesiunile Avand in vedere ca locurile sunt limitate pentru fiecare curs in parte, un participant va putea opta pentru unul singur, maxim doua. In cazul se optează pentru doua cursuri, trebuie mentionat de care este cel mai interesat. Ulterior, participarea la cel de-al doilea curs va fi permisa in masura in care vor exista locuri disponibile.

Cei interesati sa afle mai multe detalii despre aceasta initiativa pot accesa link-ul urmator: http://zury.org/?p=889.

Aceasta initiativa este organizata in cadrul proiectului <Links to education>, implementat de catre Asociația ZURY prin intermediul programului Erasmus+, in pregatirea acesteia fiind implicati voluntari straini din Spania, Franta si Italia gazduiti in Arad pentru o perioada de 8 luni.

Primul stagiu de voluntariat se va desfasura in perioada octombrie 2015 – mai 2016, iar printre alte initiative ale voluntarilor se vor numara: ateliere de comunicare, public speaking, ateliere creative, cursuri si sesiuni de formare pe zona de IT, activitati cu caracter sportiv si multe altele, toate pentru tinerii din comunitate>.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.