Persoanele care au venituri mici pot beneficia, şi în acest an, de subvenţii la plata agentului termic. Vor fi acceptate solicitările de ajutor bănesc care vin din partea familiilor în care venitul mediu net lunar nu depăşeşte 786 de lei, de persoană. În cazul persoanelor care locuiesc singure, valoarea venitului net lunar trebuie să fie de până în 1.082 lei.

În cazul în care folosiţi pentru încălzire lemnele sau gazul metan, subvenţiile se acordă dacă venitul net mediu lunar nu este mai mare de 615 lei pe membru de familie.

În cazul municipiului Deva, cererile trebuie depuse până la data de 25 octombrie, la Serviciul Public Local de Asistenţă Socială. Tot acolo pot fi găsite şi formularele de cerere şi modelul de declaraţie pe propria răspundere prin care solicitantul garantează că venitul său se încadrează în prevederile legale.

Anul trecut, aproape 2.900 de locuitori din Deva au beneficiat de ajutor pentru căldură, dintre aceştia 1.311 fiind racordaţi la sistemul de încălzire centrală.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.