Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara au anunțat că, din data de 29 martie, timișorenii vor putea zbura direct în Olanda, la Eindhoven.

Începând cu data de 29 martie 2016 cei care doresc să ajungă în Olanda, la Eindhoven, vor avea posibilitatea să aleagă o cursă aeriană care va decola de pe Aeroportului Internațional Timișoara. Zborurile spre şi dinspre Eindhoven vor avea o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână: marţi, joi şi sâmbătă și vor fi operate de către WizzAir.

„Călătoria de la Timişoara la Eindhoven oferă prilejul de a vizita o zonă istorică şi cu o civilizaţie şi cultură deosebită. Pe de altă parte, va oferi prilejul locuitorilor de pe acele meleaguri să cunoască frumuseţea naturală a naturii din judeţul Caraş Severin, să cunoască frumuseţea istorică şi cultura oraşelor Timişoara şi Arad”, a declarat”Compania care va opera pe această nouă rută este Wizz Air”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Oraşul Eindhoven este situat în centrul unei regiuni care cuprinde pe o rază de aproximativ 100 de km oraşe importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln sau Bruxelles.

Daniel Idolu a mai spus că pe parcursul acestui an se vor introduce și alte noi destinații, conducerea aeroportului purtând în prezent în negocieri cu mai multe companii aeriene.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.