După ce a decis să intre agresiv pe transportul aerian local din România, compania low-cost Ryanair a anunțat că este în căutare de noi angajaţi. Candidaţii selectaţi vor avea oportunitatea să lucreze în diverse aeroporturi din Europa, inclusiv la noua bază de operațiuni de la Timișoara.

Prin intermediul Crewlink, partenerul oficial de recrutare şi training, Ryanair caută oameni pentru postul de Cabin Crew. Interviurile vor avea loc în cadrul „Zilelor deschise de recrutare din România”.

Pentru poziţiile de Cabin Crew nu se solicită experienţă anterioară în domeniu, însă candidaţii trebuie să fi împlinit vârstă de 18 ani. Vor fi avantajaţi cei care nu se feresc de muncă, au un program flexibil şi o personalitate deschisă. Experienţă în relaţia cu publicul şi abilitatea de a oferi un serviciu excelent pentru clienţi pot fi şi ele atu-uri de departajare.

“De-a lungul timpului am recrutat mulţi candidaţi din România, am avut un răspuns fantastic în 2015, şi am fost extrem de satisfăcuţi de calibrul ridicat al celor pe care i-am întâlnit. Acum, ne întoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o bună oportunitate pentru tinerii care îşi doresc o carieră în industria noastră mereu în creştere. Aşteptăm cu nerăbdare să vizităm România din nou. Cu baza la Hahn (lângă Frankfurt, Germania), Crewlink are în componentă sa o echipa înalt calificată de profesionişti dedicaţi, specializaţi în recrutări de membri aiechipajelor de bord pentru industria aviatică . Crewlink are o experienţă de mai mult de un deceniu în acest sector”, a declarat Niall Gleeson, Recruitment Manager, Crewlink.

Ryanair operează peste 1.600 de zboruri zilnice, de pe cele 78 de baze, conectând 200 de destinaţii din 31 de ţări, cu o flota de peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800. În perioada următoare vor fi achiziţionate alte 380 de aeronave noi, Boeing 737.
Ryanair are în prezent o echipa de peste 9,500 de profesionişti în aviaţie înalt calificaţi şi un record de siguranţă de 30 de ani.

Zilele Deschise de Recrutare în România se desfăşoară după următorul program: Bucureşti – 28/01/2016, Cluj-Napoca – 11/02/2016m, Bucureşti – 19/02/2016.
Detalii, aici: http://www.dalmac.ie

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.