Bănățenii care vor să ofere ceva inedit partenerelor cu ocazia Zilei Îndrăgostiților au posibilitatea de a alege o cină romantică în tramvai. Event Arhitects împreună cu Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” organizează pe 14 februarie o cină de Valentine’s Day în singurul tramvai restaurant din Timișoara.

Bruschete, paste sau burgeri, oferta este largă, iar doritorii de o plimbare cu tramvaiul restaurant au de unde alege. Evident, la toate acestea se mai adăugă un desert și un pahar de vin.

Călătoria cu tramvaiul începe din Piața Libertății și va dura aproximativ 80 de minute. Totul va fi pregătit cu atenție și la îmbarcare veți fi așteptați de două persoane îmbrăcate à la carte care vă vor pofti la locul de unde va începe călătoria. Meniul este oferit de Cafeneaua Verde.

Prețul unui meniu este de 130 lei de persoană, deci 260 lei pentru un cuplu. De asemenea, tramvaiul este echipat și cu 2 mese de 4 persoane, deci dacă doriți să vă petreceți seara alături de un alt cuplu, meniul va costa 120 lei de persoană, deci 240 de lei de pereche.

Prima cină va începe la ora 18:00, iar următoarea la 19:30.  Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0726 733 031.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.