Prima pârtie de schi din țară construită în interiorul unui mall va fi la Timișoara. Ea va funcționa din 31 martie, dată la care va fi inaugurat Shopping City Timișoara.

Mall-ul dezvoltat de fondul de investiţii NEPI, va fi deschis săptămâna viitoare, pe 31 martie, după finalizarea fazei a doua de construcţie. Pe lângă pârtia de schi indoor, timişorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Bucureştiului, cu 13 săli dotate cu tehnologii 3D, alături de o sală de fitness cu piscină semi-olimpică, o zonă de bowling, biliard, cazino, food-court şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri și o suprafață de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei. Cinefilii vor putea viziona aici cele mai noi blockbustere din lume, iar în timpul vizionării le vor fi stimulate toate simțurile, grație noii experiențe 4DX. Efectele speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran constau în ceață, vânt, apă, ploaie, fulgere și mirosuri. Sala iMAX aduce, la rândul ei, o tehnologie unică în România și o calitate a imaginii cu 40% mai bună în comparație cu un film în format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice.

Pentru pasionații de sport, Shopping City Timișoara vine cu cea mai modernă sală de sport care va oferi servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness. SmartFit vine, de asemenea, cu un concept nou în Timișoara, acela al piscinei semi-olimpice în care pasionații de înnot pot da oricâte ture de bazin doresc pentru a se elibera de stresul zilnic.

Pentru copii, Shopping City Timișoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare și mai complex spațiu de joacă din oraș, care ocupă o suprafață de 350 mp. Astfel, părinții se vor putea bucura de cumpărături și relaxare fără a purta grija celor mici.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, va avea, odată cu inaugurarea sa, o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi și va pune la dispoziția clienților săi 2.400 de locuri de parcare. Principala ancoră a noului mall este hypermarket-ul Carrefour care se întinde pe o suprafață de 10.000 mp, fiind primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării.

Printre brandurile de prestigiu prezent în noul mall sunt Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.