Trei cunoscuți fotografi hunedoreni își vor expune lucrările la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, în cadrul unei expoziții intitulate „Radiografii – o poveste fotografică”.

Vernisajul expoziției va avea loc astăzi, 11 aprilie, începând cu ora 12.00, iar artiștii hunedoreni care expun sunt Petrișor Crăciunoiu, Marius Peptan și Horia Trânc. Ei vor fi prezentați publicului de către prof. univ. dr. Dorel Găină de la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. La eveniment va fi prezent și poetul Daniel Dăian, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Potrivit curatorului expoziției, dr. Cristina Mitar de la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, prin acest demers se propune „o nouă abordare a expozițiilor de artă prin asocierea vizualului cu poeticul, a viziunii fotografice cu imaginarul poeziei. Ne propunem să unim talente cu manifestări artistice diferite și aparent incompatibile într-o singură poveste.”

Expoziția este organizată cu cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în colaborare cu Asociația „Aladin” din Deva

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.