Fiul manelistului Nicolae Guță a fost ridicat de polițiștii din Petroșani după ce pe numele său a fost depusă o plângere de către o tânără care susține că a fost agresată de către acesta într-un club chiar în noaptea de Înviere.

Potrivit Poliției, tânărul de 23 de ani este acuzat că a agresat, în noaptea de Înviere, o fată de 19 ani care se afla într-un club din localitate. Părinții tinerei susțin că agresorul fiicei lor i-ar fi făcut avansuri sexuale și, pentru că ea nu a acceptat, acesta a lovit-o și apoi i-a dat cu o sticlă în cap.

Imediat după incident Guță a dispărut din localitate, însă a fost prins luni după-amiază de polițiștii hunedoreni, cu ajutorul colegilor lor din județul Gorj, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

”Față de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. Acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Guță junior a fost depistat în trafic pe raza județului Gorj, ulterior fiind predat polițiștilor din Petroșani. Tânărul va fi audiat cu privire la acuzațiile care i se aduc, urmând ca în funcție probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.