Între 14 și 20 mai, la Novi Sad, în Serbia, va avea loc cel mai mare târg agricol din această parte a Europei. Peste 1500 de expozanți din 60 de țări își vor prezenta ofertele la ediția cu numărul 83 a Târgului Agricol Internațional.

Directorul Târgului novosădean, Slobodan Cvetković,  a precizat că din 24 de țări expozanții se vor prezenta direct iar din 36, prin intermediul reprezentanților. La ediția din acest an, Italia este țară partener, ea fiind prezentă cu 16 expozanți, producători de mașini și echipamente pentru industria alimentară, sisteme de irigații, utilaje pentru zootehnie și puieți de pomi fructiferi și viță de vie.

Expoziția este o excelentă oportunitate pentru fermierii din vestul României pentru a descoperi cele mai noi informaţii din sectorul agriculturii, dar şi pentru a semna eventuale înţelegeri în vederea dezvoltării afacerilor. De altfel, pentru a permite cât mai multor persoane interesate să participe, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 16 mai 2016 o misiune economică la Novi Sad.

Expozanții, producători și distribuitori, sunt grupați pe mai multe domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară, produse agro- alimentare, băuturi, ambalaje și mașini de ambalat, componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole, fertilizatori, îngrășăminte, alte produse chimice pentru agricultură, sisteme de energie regenerabilă, știință aplicată și cercetare, servicii financiare, alte servicii conexe.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.