Directorul CNADNR, Cătălin Homor, a cerut constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj – Deva să urgenteze lucrările, astfel încât tronsonul să fie finalizat în acest an. Homor a vizitat joi şantierul autostrăzii Lugoj – Deva și s-a declarat nemulțumit de modul cum decurg lucrările.
Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Cătălin Homor, a verificat joi stadiul lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, dar situația de pe șatier nu estea una care să îl facă să fie mulțumit. Homor a solicitat constructorului să lucreze în mai multe zone simultan, pentru a se putea asigura deschiderea circulaţiei pe acest tronson încă din 2016.
Informațiile date publicității arată că stadiul lucrărilor pentru acest tronson este de doar 46,67 %, astfel că obiectivul dării sale în folosință până la finalul anului 2016 este cel puțin ambițios, dacă nu chiar irealizabil.

„La întâlnirea care a avut loc joi pe șantierul Lugoj – Deva, lot 3, între Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. – COMSA S.A. – Aldesa Construcciones S.A. – Arcadis Eurometudes S.A. și reprezentanții C.N.A.D.N.R. au fost discutate măsurile care trebuie luate în așa fel ca până la sfârșitul anului acest proiect să poată fi finalizat. Directorul General, Cătălin Homor, a dat termen constructorului ca până miercurea viitoare acesta să vina cu soluția tehnică corespunzătoare astfel încât să se lucreze în etape paralele, și nu în cascadă pentru a se recupera timpul pierdut și pentru ca finalizarea proiectul până la sfârșitul anului să fie posibilă”, au anunţat cei de la CNADNR.

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva are o lungime totală de 22,139 km. Contractul de execuţie a fost semnat în mai 2013, iar valoarea licitată a lucrărilor a fost de 579 milioane de lei. Finalizarea acestui lot ar fi trebuit să aibă loc în luna mai 2016.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.