Unul dintre cele mai mari complexe de agrement din Transilvania, Arsenal Park Orăștie, s-a îmbogățit din această săptămână și cu un aqua park. AquaPark Arsenal are trei zone de destindere specifice: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă.

Valoarea totală a proiectului, care s-a derulat pe o perioadă de patru ani, este de 27,64 milioane lei din care 12 milioane fonduri nerambursabile. Complexul inaugurat în 14 iunie 2016 are în componență mai multe bazine cu apă încălzită, tobogane, saune, terase și baruri.

AquaPark Arsenal este un loc perfect pentru orice iubitor de apă și are  3 zone de destindere specifice:

SunWaves cupinde  3 bazine exterioare, 6 tobogane și un bar.

Zona Inner Bliss oferă diverse opțiuni de bălăceală indiferet de anotimp: un bazin pentru copii, cu adâncimea între 40 și 80 de cm, un bazin de relaxare, care cuprinde și un râu leneș și o porțiune cu hidromasaj, un bazin special pentru toboganele interioare și un bazin cu apă rece.

Belvedere Lounge&Terasă este o zonă de relaxare unde vă puteți bucura de soare și de priveliștea din jur.

Tot în cadrul complexului există o sală de sport multi funcțională perfectă pentru practicarea oricărui tip de sport, de la baschet, handbal, fotbal de sală sau orice tip de activitate.

În ceea ce privește tarifele acesta sunt de 30 de lei/ 3 ore sau 50 de lei pentru o zi întreagă-pentru adulți , 15 lei/ 3 ore sau 25 lei pentru întreaga zi pentru copii .

AquaPark Arsenal se întinde pe o suprafaţă de aproape 5.000 de metri pătraţi. Investiţia a fost realizată o firmă a fraților Marius și Emil Cristescu, doi oameni de afaceri din Timișoara și se ridică la peste 6 milioane de euro, mai exact 27.642.394,85 de lei din care asistență financiară nerambursabilă 12.076.423, 39 de lei.

Arsenal Park Orăştie a fost deschis în anul 2009 şi se întinde pe o suprafaţă de 80 de hectare. Complexul de servicii turistice este recunoscut ca fiind primul parc în aer liber cu specific militar din ţară.

Puteți afla informații despre programul de funcționare și tarife pe site-ul AquaPark Arsenal.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.