Selgros Cash&Carry, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, lansează prima ediție a “Arenei Pasionaților” din Arad, oferind pasionaților de gătit un curs gratuit de cooking susținut de către Nicolai Tand.

Doritorii se pot înscrie la adresa contact@selgros.ro începând de astăzi, 24 iunie, până pe 3 iulie inclusiv. Cursul va avea loc pe 5 iulie, în intervalul orar 18:00 – 20:00, în incinta magazinului Selgros Arad din Calea Radnei nr. 294.

Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă gătit, bucătarie, artă culinară. Talentul se ivește de unde nici nu te aștepți și îmi face o mare bucurie să fiu alături de oameni care gătesc din pasiune, fie că sunt profesioniști sau amatori. În meseria de bucătar înveți în fiecare zi, te inspiră și cele mai surprinzătoare detalii, așa că sunt nerăbdător să particip la Arena Pasionaților. Vom găti împreună, vom crea preparate gustoase și vom îmbina aromele ingredientelor cu prietenia și starea de bine.”, a declarat Nicolai Tand.

“Arena Pasionaților” este un proiect dedicat amatorilor de gastronomie. Evenimentul se desfășoară direct pe suprafața de vânzare a magazinului și este un spectacol cu gust pentru toate gusturile. Atât participanții, cât și toți spectatorii vor afla secrete și tehnici ale artei culinare. Cursul este public și se adresează tuturor celor care doresc să vadă creativitatea pusă în farfurie și să guste din bunătățurile pregătite de cursanți.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.