Cea de-a patra ediție a Festivalului Tocăniței va avea loc la finalul acestei săptămâni în localitatea timișeană Dumbrăvița, în organizarea Primăriei și a Consiliului Local Dumbrăvița, județul Timiș.

A patra ediție a Festivalului Tocăniței începe sâmbătă, 30 iulie, de la ora 15, în Parcul Central din Dumbrăvița. Evenimentul grupează bucătari din țara noastră, dar și din Ungaria și Serbia, cu toții fiind convinși că fac cea mai gustoasă tocăniță.

Sâmbătă, după deschiderea oficială a festivalului, începe programul artistic cu Ansamblul „Gospodinele”, Ansamblul de Dansuri Populare „Dumbrăvițeana”, Ansamblul „Pusta Banatului” și soliștii Dolores Dongea, Adriana Coste, Adrian Ciote, Maria Bratiș și Ileana Horhoianu. Absolventele Școlii Populare de Artă Timiș vor avea și un recital de muzică ușoară, Tot aici, la festival, va fi prezentă și tânăra solistă Laura Alexandra Gârbovan,

La ora 19 preparatele vor fi jurizate, iar la ora 20 va avea loc premierea participanților. Distracția va continua pe ritmurile lui DJ Sean Norvis și KP London din Canada.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.