Nu este iubitor la muzicii sârbești din Banat care să nu fi auzit și îndrăgit cântecele celebrei cântărețe Neda Ukraden. Șlagărele ei vor putea fi reascultate duminică, 14 august, când comuna timişeană Comloşu Mare îşi serbează ruga, de hramul bisericilor ortodoxă şi catolică din localitate.

Muzica din Iugoslavia încânta în urmă cu 30 de ani urechile tuturor bănățenilor, iar Neda Ukraden era una dintre cele mai îndrăgite artiste. Șlagăre precum „Zora Je” se puteau auzi pretutindeni în partea de vest a ţării, iar dacă vă este dor de ele, treceți-vă în program evenimentul de la Comloșu Mare. Începând de la ora 20, în localitate concertează live chiar celebra Neda Ukraden.

Neda Ukraden s-a născut în 1950, în Croaţia. Între 1967-1992 a locuit la Sarajevo, în Bosnia-Herzegovina, unde a şi debutat în cariera muzicală. În timpul războiului s-a mutat însă la Belgrad.

Considerată drept una din cele mai apreciate artiste din fosta Iugoslavie, vedeta are la activ peste 30 de albume şi mai mult de cinci milioane de discuri vândute.”Zora Je”, una din cele mai celebre piese ale ei, se cântă în nu mai puţin de 13 limbi.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.